1200x576_Video_Screen_PlayButton

Fotoproducten direct vanuit Fotos bestellen

Onder macOS High Sierra kunt u nu ook direct vanuit Fotos prachtige fotoproducten van ifolor bestellen. Van uw mooiste fotomomenten worden automatisch unieke fotoproducten gemaakt. Met maar enkele muisklikken aan te passen, heel eenvoudig bij ifolor te bestellen en heel snel bij u thuis geleverd!

Fotoproducten snel gemaakt

Het nieuwe Fotos en de ifolor Designer voor Mac vormen samen een sterk team. Van uw mooiste fotomomenten maakt u automatisch unieke fotoproducten – en dat met een enkele muisklik.

Alles in één programma

Supereenvoudig: met de ifolor Designer voor Mac en zijn uitbreiding voor Fotos gaan fotobeheer en creativiteit hand-in-hand.

products_high_sierra

Deze producten kunt u maken

Wanddecoraties en fotogeschenken: unieke kunstwerken voor thuis aan de muur – gemaakt van uw mooiste foto's. En creatieve en grappige verrassingen in de vorm van fotogeschenken voor vrienden en familie. Probeer het zelf!

Handleiding – fotoproducten direct vanuit Fotos bestellen

macOS actualiseren

Actualiseer uw Mac op macOS High Sierra. Meer informatie hierover vindt u bij Apple zelf.

ifolor Designer installeren / actualiseren

Download gratis de ifolor Designer voor Mac en installeer de designsoftware. Indien u al gebruikmaakt van de ifolor Designer hoeft u het programma alleen maar te openen: de update wordt dan automatisch geïnstalleerd.

Fotos starten

Nu hoeft u alleen nog maar op uw Mac Fotos te openen om bijvoorbeeld van uw herinneringen automatisch fotoproducten te laten maken. Wij laten u hier zien hoe gemakkelijk dat gaat:

Handleiding fotoproducten maken in Fotos
screen_how_to_photos_extension

1. Uitbreiding in Fotos starten

Start de uitbreiding van de ifolor Designer voor Mac direct via de Verkenner van Fotos.

screen_how_to_photos_choose_products

2. Fotos selecteren

Selecteer de gewenste fotos en/of maak uw eigen album.

screen_how_to_photos_choose_products_wall

3. Fotoproducten maken

Van uw fotos worden automatisch fotoproducten gemaakt. De voorstellen kunt u daarna heel eenvoudig aanpassen aan uw eigen ideeën.

Fotos starten

Nu hoeft u alleen nog maar op uw Mac Fotos te openen om bijvoorbeeld van uw herinneringen automatisch fotoproducten te laten maken. Dat gaat heel gemakkelijk en duurt slechts enkele minuten.

Heeft u hulp nodig?

Indien u hulp nodig heeft bij het instellen van de ifolor Designers onder Fotos en macOS High Sierra staat onze klantenservice u met raad en daad terzijde.

Licentieovereenkomst voor Eindgebruikers

Lees deze Licentieovereenkomst voor Eindgebruikers zorgvuldig door voordat u gebruikmaakt van onze software.