Uitgebreid aanbod fotoproducten

Uitgebreid aanbod fotoproducten

Foto's vertellen een verhaal. Met ifolor-bestelprogramma's kunt u simpel uw herinneringen levend houden in fotoboeken, kalenders, wenskaarten, echte foto's en fotocadeaus.
 Persoonlijk en uniek

Persoonlijk en uniek

We willen u inspireren om nieuwe manieren te vinden om uw meest memorabele momenten op foto of ander materiaal vast te leggen. Maak fotoboeken en andere fotoproducten als herinnering of cadeau!
 Gebruiksvriendelijke apps

Gebruiksvriendelijke apps

We bieden apps waarmee u simpel fotoproducten kunt ontwerpen en bestellen.

 ifolor is actief in 15 landen

ifolor is actief in 15 landen

We bieden onze diensten aan in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Ierland, België, Luxemburg, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Nederlande, Noorwegen, Finland en Zweden. Ifolor is opgericht in 1961 en marktleider in Zwitserland en Finland. Het bedrijf heeft twee productievestigingen die zijn uitgerust met de meest geavanceerde technologieën - één is gevestigd bij ons hoofdkantoor in Kreuzlingen aan het Bodenmeer (Zwitserland) en de andere bevindt zich in Kerava vlakbij Helsinki (Finland).

Premium kwaliteit

de drie ifolor-principes:

Moderne technologie
We ontwikkelen onze toepassingen en productie continu om aan onze klantbehoeften te voldoen.
Professioneel
We nemen alleen maar topprofessionals in dienst, wat betekent dat u uitsluitend fotoproducten van de beste kwaliteit ontvangt.
Kwaliteitscertificaten

We hebben diverse certificaten ontvangen die aantonen dat onze software en productie aan alle vereisten voor gegevensbescherming en milieuwetten voldoen.

Ons voornaamste doel:

een tevreden klant